Vaša iskustva

Imao sam kronične upale grla, svako jutro kad bih se probudio osjećao sam bol i grebanje u krajnicima, a poslije bi mi upala prelazila na sinuse zbog čega bi mi se začepio nos i oticalo bi mi lice. Počeo sam piti po jedan gutljaj 4-5 puta dnevno, a usto sam čest o grgljao nekih 5 min. Nemam više nikakvih problema s grlom.


Sa 15 g. počeli su moji problemi s disanjem i začepljenim nosom. Nakon 10 godina pretraga, antihistaminika, kortikostereoida i ostalih "pomagača" bilo mi je sve gore. Slučajno sam saznala za Biosilver Sprej za nos i počela sam ga koristiti 3-4 puta dnevno, ponekad i više kad god bih mi se začepio nos . Također sam ga i pila. Još sam ujutro nakon doručka 10 min. ležeći ispirala sinuse sa fiziološkom otopinom. Sada dišem bez ikakvih problema, preporodila sam se, ne mogu vjerovati da mi je nos skroz prohodan kada idem spavati i kad se ujutro probudim.


Imam 60 godina. Meni su desni kod pranja stalno krvarile i zubi su mi se počeli klimati, već sam se oprostio sa svojim zubima jer sam isprobao sve moguće na tržištu ali ništa nije imalo učinka. Počeo sam bučkati Biosilver u ustima i inda bi ga ispljunuo nakon nekoliko minuta.Tako sam radio 3-4 puta dnevno otprilike dva tjedna. Primjetio sam da mi je krvarenje skroz prestalo a i zubi su mi se učvrstili. Pravo otkriće, zahvaljujem.


Ružni herpes na usni nestao za 2 dana sprejanja. Vrhunski.


Moja prijateljica je imala problem gljivica na noktima nogu i između nožnih prstiju. Zahvaljujući svojim pozitivnim iskustvima, preporučila sam joj Koloidno srebro. Ona je to sprejala s Univerzalnim sprejom, otprilike desetak dana. Gljivice su se povukle, kao i ružno crvenilo između prstiju, a također i neugodan miris.


Ženski dio će sigurno zanimati da je srebro dobro našpricati poslije depilacije. Moj muž ga također šprica poslije brijanja. Pozdrav!


Radim s velikim brojem djece, tako da često netko donese gripu ili prehladu, preventivno svakodnevno pijem Biosilver i nemam nikakvih problema s virozama.


Imala sam nekakve kvržice u predjelu trbuha koje su bile vidljive (veličine oko 2-3 cm) i prilično bolne na dodir. Odlučila sam početi piti Biosilver. Nakon nekoliko dana korištenja osjetila sam kao da nešto radi u tim kvržicama. Nastavila sam s korištenjem još mjesec dana. Kvržice su se smanjile na otprilike pola centimetra i više se ne vide. Sada ih mogu samo lagano napipati ali više nisu bolne na dodir. Nastavit ću dalje sa korištenjem.


Imam 30 godina i patim od akni na licu i ledjima. Počeo sam koristiti Biosilver sprej za akne koji sam špricao više puta dnevno na lice i leđa. Akne su se nakon 4 dana potpuno osušile i nestale, a nakon 14 dana nestali su i ružni ožiljci na koži.Hvala i pozdrav!


Imao sam infekciju mokračnog kanala i uzimao sam 4 žlićice dnevno.Svakog dana mi je bilo bolje a nakon 3 dana infekcije više nije bilo.


Imam sina od 16 godina, koji je imalo problem sa virusnim bradavicama. Probali smo s raznim melemima, ali nije bilo značajnih rezultata. Kada smo čuli za Ionsko-"koloidno srebro" odlučili smo pokušati. Davala sam sinu da pije i prskali smo bradavice. Nestale su u roku 7 dana.


Već 40 godina imam ekcem na rukama koji ničim nisam mogla izliječiti. Već poslije prvog prskanja Biosilver univerzalnim sprejom rezultat je bio vidljiv. Tijekom trećeg tjedna sam prskala 3 puta dnevno, a sada samo navečer i nemam više tih problema.


Bavim se plivanjem. Stalno sam imao bolne upale uha, bol mi se širila kroz vilicu do sve do zubi. Kapao sam u bolno uho Biosilver kapima i bol mi je prestala nakon sat vremena. Kapao sam do navečer još dvaput i upala je skroz nestala.


Cijeli život muči me alergijski rhinitis,Alergična sam na kučnu prašinu,pelud,dim iz cigareta i još dosta toga. Nos bi mi bio potpuno suh ali ja ipak nisam mogla disati. Nakon toga počelo bi me peckati, crveniti i suziti u očima. Počela sam piti i sprejati Biosilver i nakon nekoliko dana uzimanja počelo mi je pucketati u sinusima, a nos mi je za divno čudo postao prohodan. Sada dišem bez problema, a glavobolje su skroz prestale.Sada ga samo pijem radi preventive.


Koristim vaš sprej za lice i obožavam ga. Ujutro kad se probudim posprejam lice i dekolte i pustim da se osuši i onda nanesem kremu. Ten mi je gladak, svjež, ujednačen i izgledam mlađe. Jako sam zadovoljna.


Pijem koloidno srebro radi preventive. Primjetio sam da sada imam puno više energije i ne spava mi se kada dodjem s posla.

 

Izaberite srebro kojem možete vjerovati

Biosilver - ionsko-koloidno srebro najviše kvalitete i učinkovitosti. Biosilver proizvodi su laboratorijski ispitani.

Kao registrirani proizvođači, uz pomoć najmodernije tehnologije i strogo kontroliranog procesa proizvodnje, osigurali smo najviše standarde našeg proizvoda i sigurnost za naše korisnike.

Biosilver ne sadrži kemijske dodatke i stabilizatore te je potpuno netoksičan i siguran za primjenu.

Ionsko srebro moj je recept za mladost

Marijana BatinićVoditeljica Marijana Batinić u svom intervjuu za poznati ženski tjednik govori o djelovanju Biosilver proizvoda na njezin organizam.

više...

Zaboravljena iscjeliteljska moć srebra

Tisućama godina srebro se upotrebljavalo u zdravstvene svrhe. Nekada je u ljekovitoj moći srebra mogla uživati samo aristokracija. Na svim europskim dvorovima koji su držali do sebe jelo se sa srebrnim priborom i pilo iz srebrnih pehara. Dok su im podanici umirali u epidemijama kuge i kolere, europski vladari i njihove dvorske svite su ostajali netaknuti. Srebrni pribor za jelo ih je čuvao od svih pošasti tog doba.