O Biosilveru

BIOSILVER –  ionsko srebro  (komercijalnog naziva koloidno srebro)

Biosilver je potpuno prirodna i prozirna tekućina  nalik  mineralnoj vodi, s tim da su jedini minerali u vodi sitne, submikroskopske čestice čistog srebra.

Proizvodi se od ultra čiste redestilirane vode – Aqua purificata , u kojoj su posebnim elektro-magnetskim  procesom  raspršene mikroskopski  male  čestice srebra, a svaka od njih ima pozitivan električni naboj.

Biosilver je registrirani proizvod najviše kvalitete i najveće čistoće,  koji  se proizvodi  modernom tehnologijom,  u kontroliranim  uvjetima, te je na taj način osigurana proizvodnja  ekstremno finih čestica srebra.

Visoka kvaliteta Biosilvera  bazira se upravo na tim ekstremno  finim  česticama,  zbog čega  pripravak  ima veću bioiskoristivost,  maksimalnu učinkovitost   i  potpuno je siguran  za svakodnevno korištenje kroz duži period.

Nije svako ionsko-koloidno srebro isto, naime,postoji velika  razlika u načinu proizvodnje,  koncentraciji srebrnih čestica (ppm), i što je najvažnije u veličini čestica, o kojoj ovisi  i djelovanje  pripravka. Neprofesionalnim  i zastarjelim uređajima  ne može se proizvesti  kvalitetan pripravak  sa uniformiranim  česticama  idealne veličine . Ukoliko su čestice prevelike ili premale ionsko-koloidno  srebro nije dovoljno učinkovito.
 

Koncentracija srebra u otopini

1 PPM = jedna čestica srebra na milion čestica vode
Brojne studije i znanstvena istraživanja vezana uz primjenu koloidnog srebra, potvrđuju da koloidno srebro u koncentraciji do10 ppm-a ima optimalno djelovanje.
 
Veće koncentracije srebra koriste se samo za vanjsku primjenu.

Značajke Biosilvera:
  • ne sadrži nikakve kemijske dodatke i stabilizatore te  je potpuno  netoksično i sigurno za primjenu
  • proizvedeno od ultra čiste redestilirane  vode – Aqua purificata  i  99.99 %  čistog srebra
  • uniformirane čestice
  • najviša kvaliteta 
  • kristalno jasno i gotovo bez okusa

Izaberite srebro kojem možete vjerovati

Biosilver - ionsko-koloidno srebro najviše kvalitete i učinkovitosti. Biosilver proizvodi su laboratorijski ispitani.

Kao registrirani proizvođači, uz pomoć najmodernije tehnologije i strogo kontroliranog procesa proizvodnje, osigurali smo najviše standarde našeg proizvoda i sigurnost za naše korisnike.

Biosilver ne sadrži kemijske dodatke i stabilizatore te je potpuno netoksičan i siguran za primjenu.

Ionsko srebro moj je recept za mladost

Marijana BatinićVoditeljica Marijana Batinić u svom intervjuu za poznati ženski tjednik govori o djelovanju Biosilver proizvoda na njezin organizam.

više...

Zaboravljena iscjeliteljska moć srebra

Tisućama godina srebro se upotrebljavalo u zdravstvene svrhe. Nekada je u ljekovitoj moći srebra mogla uživati samo aristokracija. Na svim europskim dvorovima koji su držali do sebe jelo se sa srebrnim priborom i pilo iz srebrnih pehara. Dok su im podanici umirali u epidemijama kuge i kolere, europski vladari i njihove dvorske svite su ostajali netaknuti. Srebrni pribor za jelo ih je čuvao od svih pošasti tog doba.