Biosilver sprej FACE

Postoje stotine tretmana koji se bore protiv procesa starenja, ali koliko je njih zaista prirodno?

Tretman pomlađivanja ne mora biti invazivan da bi vratio koži mladenačku svježinu. Kako starimo, stanično tkivo se polako „uspavljuje“ i usporava se dioba novih stanica. Nadalje, oksidacijski proces može oštetiti stanice i dovesti do preuranjenog starenja.

Biosilver FACE je sprej za lice s ionima srebra, bez ikakvih dodataka i stabilizatora. Labroratorijski ispitan i kontroliran.

Ioni srebra stimuliraju proizvodnju naših vlastitih matičnih stanica. Matične stanice postaju stanice kože i na taj način se koža pomlađuje, popravljaju se nastala oštećenja, koja su rezultat starenja, upalnih stanja ili pigmentacija.

Sprej FACE zaglađuje kožu i vraća joj tonus, obnavlja epidermu, uklanja mrlje od sunca, dok istovremeno štiti kožu od znakova starenja.

Dr. Robert O. Becker, ortopedski kirurg i profesor na Upstate Medical Centru u New Yorku i jedan od najvažnijih istraživača na području utjecaja srebra na ljudsko tijelo i zdravlje, u svom bestseleru „The Body Electric“ iz 1985. navodi da srebro ubrzava rast i obnavljanje ozljeđenih tkiva.

Također je demonstrirao sposobnost srebra da dediferencira i potencira proizvodnju matičnih stanica, čime se otvaraju čudesne mogućnosti kod djelovanja na pomlađivanje organizma, pa tako i kože.

Dr. Becker je pokazao da u prisutnosti dovoljne količine srebrnih iona tijelo stvara sve matične stanice koje su mu potrebne. Bez srebra, ne bi to moglo činiti. Kao rezultat svojih ispitivanja uvijek ističe da je ionsko-koloidno srebro jedan od najboljih tretmana za kožu, koje pomaže stanicama kože da ostanu mlade i zdrave.
 

Način primjene:

Obilnije nanesite na lice i dekolte ujutro nakon umivanja, na suhu kožu i pričekajte da se prirodno osuši, nakon čega možete nastaviti s uobičajenom njegom lica.
     
  • potencira proizvodnju matičnih stanica
  • regenerira i pomlađuje kožu
  • zaglađuje i vraća tonus
  • daje svježinu i blistavost
  • uklanja nesavršenosti 
  • koža je ujednačena i glatka
  • znatno usporava proces starenja kože

KUPI

Izaberite srebro kojem možete vjerovati

Biosilver - ionsko-koloidno srebro najviše kvalitete i učinkovitosti. Biosilver proizvodi su laboratorijski ispitani.

Kao registrirani proizvođači, uz pomoć najmodernije tehnologije i strogo kontroliranog procesa proizvodnje, osigurali smo najviše standarde našeg proizvoda i sigurnost za naše korisnike.

Biosilver ne sadrži kemijske dodatke i stabilizatore te je potpuno netoksičan i siguran za primjenu.

Ionsko srebro moj je recept za mladost

Marijana BatinićVoditeljica Marijana Batinić u svom intervjuu za poznati ženski tjednik govori o djelovanju Biosilver proizvoda na njezin organizam.

više...

Zaboravljena iscjeliteljska moć srebra

Tisućama godina srebro se upotrebljavalo u zdravstvene svrhe. Nekada je u ljekovitoj moći srebra mogla uživati samo aristokracija. Na svim europskim dvorovima koji su držali do sebe jelo se sa srebrnim priborom i pilo iz srebrnih pehara. Dok su im podanici umirali u epidemijama kuge i kolere, europski vladari i njihove dvorske svite su ostajali netaknuti. Srebrni pribor za jelo ih je čuvao od svih pošasti tog doba.